Le Chocolate World
















Finally !
Saturday, May 19, 2012 | 9:57 PM | 0 comments

Dari pukul 12.00 am ( May 18 , 2012 ) sampai sekarang ni 10.00pm ( May 19 , 2012 ) baru la Aez puas dengan blog ni ! Kepala pun dah rasa pening - pening landak sebab lama sangat menghadap segala code - code tuh . Nasib baik la ada kak Lyssa yang comel lagi baik hati ni yang banyak sediakan tutorial di blog comel dia . Kalau tak bukan setakat pening - pening je , dah sah - sah meletup otak ! Over la pulok ~ Okey ! Macam mana dengan blog ni ? Cantik tak ? Comel tak ? Haha ! Perasan je keyh ! Btw , Aez still tak pandai la bab - bab blog ni . ( Act , tak pandai langsung pun ) Walao ! Jujur kan kite ! Haha ! Kalau ada otai - otai yang baik hati lagi penyayang *tibatiba* yang nak jadi mahaguru Aez amatlah di alu - alukan . Lagi ramai lagi bagus ! Wee ~ 


Saturday, May 19, 2012 | 9:57 PM | 0 000 love[s]





/