Le Chocolate World
















Cute follow / dashboard button ..
Friday, June 1, 2012 | 9:06 PM | 1 comments

Hoi hoi ! Hehe .. Tadi berukband buat hal so dengan perasaan bosannya Aez pun merajinkan diri buat button follow dan dashboard . Yang tumblr punya tu tak berapa comel . ( Wahh macam kau punya button comel sangat ! ) Haha ! Bukan la maksud Aez nak cakap button yang Aez buat ni comel amats ! Tapi boleh la tahan ken ? Hee ~ Perasan sudah ! xD

Err .. Aez letak ni ada ke orang nak amik ? Ahaha ! Tak pe la . Sapa nak amik .. Amik je .. Sapa tak nak tuuu tak payah la kutuk - kutuk pulak okeng :D

Button Follow :

http://i1072.photobucket.com/albums/w363/aez_kidz97/followdanbocopy.png

http://i1072.photobucket.com/albums/w363/aez_kidz97/followrabbit.png

http://i1072.photobucket.com/albums/w363/aez_kidz97/followpink.png

http://i1072.photobucket.com/albums/w363/aez_kidz97/followrainbow.png

http://i1072.photobucket.com/albums/w363/aez_kidz97/followblack.png

http://i1072.photobucket.com/albums/w363/aez_kidz97/followcyan.png


Button Dashboard :
http://i1072.photobucket.com/albums/w363/aez_kidz97/dboarddanbocopy.png

http://i1072.photobucket.com/albums/w363/aez_kidz97/dboardrabbit.png

http://i1072.photobucket.com/albums/w363/aez_kidz97/dboardpink.png

http://i1072.photobucket.com/albums/w363/aez_kidz97/dboardrainbow.png

http://i1072.photobucket.com/albums/w363/aez_kidz97/dboardblack.png

http://i1072.photobucket.com/albums/w363/aez_kidz97/dboardcyan.png

Gantikan url yang Aez bagi ni dengan url button follow / dashboard korang yang sekarang . Tu pun kalau nak tukar la :D


Friday, June 1, 2012 | 9:06 PM | 1 000 love[s]





/