Le Chocolate World
















Mati ke kalau tak jumpa sehari ?
Thursday, May 24, 2012 | 1:24 AM | 0 comments

Hye hye kalian ! Aez ada baaaaaanyak sangat soalan ni ! ( Waa ! Panjangnya banyak kau Aez ) Eh eh ! Wajib le ken ? Kite kan memang suka over - over gitu ~ Ahah ! Kembali kepada topik asal ! Aez sebenarnya agak pelik la nengok   budak - budak sekarang ni . . ( Wah ! Sedar diri sikit ! Cakap macam kau tu dah terlebih matang je ken ? )  Ehee ~ Ye ye Aez tau yang Aez ni lagi budak - budak dari budak - budak tadika yang selalu berperangai budak - budak tuh ! ( Maafkan saya ! ) Sebab apa Aez pelik ? Muka dorang ada kat bawah kah ? Ahaaaa ! Bukan pelik tu yang Aez maksudkan . . Aez maksudkan budak - budak sekarang yang macam cacing kena fire kalau tak jumpa dengan girlpreng / boipreng dorang walaupun sehari ! 

Yang dah tuo berumo tu tak pe la jugop ~ Tapi awok tu baru nak ambik SPM ! Tak payah la nak dating lebih - lebih sampai dalam platun kawad kaki pun nak duduk sebelah -sebelah . . Adeyhh ! Eden lompang kang ! Lompong pagar kat mulut tu haaa ~

Yang membuatkan Aez plus plus musykil ni disebabkan oleh orang tuo yang berpikiran seperti budak - budak tadi tuh ! Boleh pulak tanya Aez best ke kalau tak jumpa dengan boipreng / girlpreng . . Mestilah korang jawab tak best kan . . Sape je yang suka kalau tak jumpa dengan orang yang tersayang dorang . . Ken ken ken ? Tapi kalau tak jumpa pun bukannya boleh mati pun kan ? Tambahan pula bagi pelajar yang akan menduduki peperiksaan penting pada tahun ini . ( Tetiba masuk ayat karangan ) Dah tau korang nak exam tahun ni tak payah la nak sebok sangat dengan menatang ting ting tu ! Tak luak pun kalau tak jumpo sehari !

Jadi pikior - pikior lah sama okeyh . . Korang takut girlpreng / boipreng korang berubah hati kalau tak jumpa sehari ke ? Tak payah nak takut sangat la okeyh ! Korang dapat result chantek kompom ramai yang nak kat korang tau ! 


Nota lutut : binatang ting ting yang Aez maksudkan sebenarnya dating dan dating bukan sejenis binatang ! Harap maklum ye sayang - sayang sekalian =D


Thursday, May 24, 2012 | 1:24 AM | 0 000 love[s]





/