Le Chocolate World
















Amal Ramadhan by EffyEirra
Tuesday, July 17, 2012 | 6:44 PM | 1 comments


Aku join contest ini . Bye .

---------------------------------------------------------------------------------------

HAHA ! xD Penganjur cakap tak payah tulis panjang - panjang tulis macam yang kat atas tu je pun dah cukup tapi tangan aku gatal jugak nak tulis panjang - panjang :P

Cer tengok blogskin yang aku pakai nih . Dah ? Cuba pergi sini pulak . Tengok blogskin tu pulak ! Hee ~ Ada apa - apa persamaan tak ? Ada kan ada kan xD Blogskin yang Sis Schaa buat sangat comellls ! Cuma aku dah edit sikit - sikit . K nak cakap gitu je sebenarnya ~ Ciaoo !~


Tuesday, July 17, 2012 | 6:44 PM | 1 000 love[s]

1st Giveaway By Wawa
Monday, July 16, 2012 | 3:59 PM | 3 comments


Seperti biasa aku nak join GA lagi ~ Masih tak dok niat nak publish segala entry yang penuh dalam draft tuh xD Tengok le nanti nanti ye ~ Kali ni tak mau merefek lebih - lebih . Fenatsss ! K ciaoo ! Eh jap ! Baik korang join kalau korang .. err.. ok tak de idea . Bubye !


Monday, July 16, 2012 | 3:59 PM | 3 000 love[s]

Exclusive Ramadhan Giveaway By Kiera And Iera
Saturday, July 14, 2012 | 10:00 PM | 2 comments


Assalamualaikum Warrahmatullah Hiwabarakatuh ! ( Hentam hentam =.=") Alah ok lettuw ! Topik topik ! Join GA lagi ! Ho yeah ! Haha berapa banyak entry pasal GA pun aku tak tau lee =.=" Tapi tak kesah la ! Mana tau ada nasib ke dalam GA ni ken ken ken ? :D This GA aa , veghy veghy nais ! Veghy veghy ohsem la u olls ! Aku tak pasti kenapa mesti letak 's' dekat belakang 'all' atau 'oll' Dah nama pun all memang la banyak . Eh lantak r =.=" Kesah pulak aku ! Serius aku cakap GA ni sangat ohsem der ! Hadiah semua pos punya ! Okey tak semua la ~ Tapi 95% hadiah pos ! Ohsem kan ! Kan kan kan !


Saturday, July 14, 2012 | 10:00 PM | 2 000 love[s]

Giveaway Entry Paling Menarik by Irra amin
| 4:37 PM | 1 comments

Sila klik sini atau banner di atas jika anda tak nak digelar sebagai orang yang kejam !

Sila abaikan ugutan di atas . Aku tak tau la sapo yang taip tuh tapi memang bukan aku ! Betull ! Percaya lahhh ~ Auwh ! Kau bajet suara kau macam Ziana Zain je kan xD Kembali ke topik asal . Aez nak join GA entry yang paling menarik yang sangat menarik , tertarik , kau memang melutups youuu !

Dah kalau aku yang join GA tu mesti la hadiah dia ohsem - ohsem kan ~ Hadiah cikai - cikai tak de nye haku nak join ! Hah tengok betapa buruknya perangai bila sifat metarialistik ( hentam je la ! ) mula menguasai diri yang memang mata duitan tapi sengaja nak salahkan sifat yang langsung tak bernyawa tu . Wahaha xD

Yang menariknye kan u ollsss ! Setiap blogger yang join GA nih akan dapat cursor name and topup maxis . Tapi malangnya topup tu dah ditutup :( So dapek cursor name je la ken ~ Aduh ! Malangnya nasib diriku ini . Diriku terduduk , suasana sekeliling menjadi gelap dan hanya diterangi dengan cahaya spotlight yang menghala ke diri ini . *Drama drama* Eleh ! Bukan selalu pun aku nak buat - buat dramatik kosmetik nih ! Bagi r chance !

Memandangkan tajuk GA nih GA entry paling menarik jadi perlukah aku menceritakan sesuatu yang menarik seperti Simsimi mengatakan Torres merupakan boipreng aku ? Serius ! Simsimi cakap macam tuuu ! HAHAHA ! Sorry penganjur ~ Terbelagak kejap :D Tapi betul seyh ! Nah nah bukti !

Haaa tengok !

Ni lagi satu !

Tengok tengok ! Wahaha xD Keluar tajuk dah ni ! Sebelum aku start berlagak macam datin - datin dapat anak ikan baik stop menaip ! Ciaooo !~


| 4:37 PM | 1 000 love[s]

Segmen Watashiha burogaa desu ( Saya seorang blogger )
Wednesday, July 11, 2012 | 5:22 PM | 2 comments

Tengok tajuk ! Hahak ! Bajet gila kan nak cakap jepun entah betul entah tak . Eh eh syuke la hati la kite lalala ! Lu olang jangan nak sebok hal wa eh ! Baik lu olang klik sini ( Sila scroll hingga ke dasar entry ini ) n join segmen ohsem gila ba tutttttt ! ( Maafkan saiia ! ) Penganjur cakap segmen dia ni tak ada banner . Tapi aku rasa bukan tak de .. Mesti dia dah buat tapi disebabkan terlampau shomel dia buat koleksi peribadi je . Ken ken ken ? Sila scroll hingga ke dasar entry ini !

Walaupun ni segmen tapi hadiah dia gila ohsem bhaiii ! Lugi ma kalau lu talak join ! Penganjur cakap kalau penyertaan kula dari 50 hadiah akan dikurangkan dan aku bangkang 18000% ! Jangan le kurangkan hadiahhh .. Senang - senang bagi je semua hadiah tu kat Aez . Ken ma ? Kennn laa ! Lai lai ~ Gimme dat gift bebeyh !

Antara hadiah yang aku rasa agak shomel bagi seorang yang kaki conteng macam aku :
Credit : https://www.facebook.com/pages/Momo-Chan-Collections/197114006994906

Boleh la aku conteng puas - puas lepas dapat note book ni ~ ( Ekceli kalau dapat ! Perasan jek kau nak dapat note book shomel ni senang - senang . Kalau kau shomel tak pe la . Ni muka tak shomel langsung ! Aku suka cakap shomel banyak kali sebab boleh buat aku sedar yang aku langsung tak shomel dan cara penulisan macam ni aku rasa sangatlah shomel ok stop :'D )

Penganjur cakap ada hadiah untuk orang yang buat banner paling shantek ! So aku buat banner paling tak shantek in da world ! *Poyozz* Meh tengok :


Klik banner tak shomel tu untuk join segmen gila ohsem !
WARNING ! Tak shomel pun banner tu aku buat sendiri okeyh ~ Aku nampak ada malaun yang memandai nak curi - curi aku sepak sampai koma 5 minit ! Jangan memain oi !

Hanya penganjur sahaja yang dibenarkan mencuri copy url banner ni :
http://i1072.photobucket.com/albums/w363/aez_kidz97/anigif-4.gif

Orang lain copy memang bukak puasa melantak kaki lah jawabnya ! Bahasa tidak secomel blognya xD


Wednesday, July 11, 2012 | 5:22 PM | 2 000 love[s]

Giveaway Blog Saya Ohsem
Sunday, July 8, 2012 | 6:08 PM | 0 comments


Tengok tengok ~ Baru tadi hapdet pasal GA .. Ni nak join GA lagi.. Hukhuk TT.TT Arh ! Suko hati eden r !

Blog saya ohsem kerana mempunyai info yang merefek + kadang - kadang vangang !


Sunday, July 8, 2012 | 6:08 PM | 0 000 love[s]

1ST GIVEAWAY BY DINI HSN
| 6:03 PM | 1 comments


Weee~ GA lagi oi !! Kerjanya join GA jeee.. Asal hapdet je GA asal hapdet je GA .. Fuhh~ Bukan tak mo hapdet pasal lain .. Banyak yang nak di hapdetkan .. Tapi semuanya masuk draft ~ Huah huah huah ~ <--- Terasa style je gelak gitu kan xD Sesungguhnya aku tertarik dengan hadiah GA tu .. Yang paling best ialah bear tu~~ Weee~ Nak bear!!!


| 6:03 PM | 1 000 love[s]

SPECIAL GIVEAWAY BY AZIERA ADENAN
Sunday, July 1, 2012 | 5:36 PM | 0 comments


Yuhuu !! Join GA lagi .. Hoho .. Tengok je tarikh tamat dia harini terus klik "New Post" haha ! Sponsor pun tak sempat follow lagi oi ! okeyh okey .. Lepas post entry nih Aez polo sponsor - sponsor eh .. Jangan risau jangan risau :D Aez tak jahat ~ Kejam tu ado la sikit xD

Korang cepat - cepat juin tau tau tau ! Hadiah dia ohsem gila babun baq hang !! HAHA ! Harap - harap dapat le blouse tu ke ~ Lens tu ke ~ Shawl ke ~ Baju pun layanzzz ~ Uih pehal aku nak listkan semua hadiah kat sini lak .. Korang nak tengok korang g ar kat blog empunya GA nih .. Kat mana kat mana ? Klik je la banner tuh .. Haish hish.. Itu pun kena cakap ke ? Ok tak memang aku yang gedik nak cakap ~ K foineeeeeeeeeeeee !

Err .. Kite nak tag : eh jap ! sebelum Aez tag mangsa tag ni jangan marah Aez lak eh .. Ok ok .. Sekarang nak cakap la ni ! Aez nak tag : Serius jangan marah tau !! JANGANN ! Aez nak tag :
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
v

Jangan MARAH tau :')


Sunday, July 1, 2012 | 5:36 PM | 0 000 love[s]





/