Le Chocolate World
















Oh ! Puh - lice !
Monday, May 21, 2012 | 8:02 PM | 0 comments

AMARAN ! Sebelum korang start baca entry ni Aez nak bagitau entry ni Aez buat sebab nak lepas geram . So , sapa - sapa yang tak suka tu korang tak payah la baca okey dear ?


Act , bila Aez dengar orang yang Aez sayang kena kutuk panas la jugak kan ? Eh ! Sapa tak panas woi ? Ye ye , Aez tau yang boipreng korang semua handsome handsome ~ Masho masho je kan ~ Aez tau yang muka boipreng kamo tu macam Aaron Aziz ! Oh Please la ! Tak langsung okey ? Tapi tak perlu la kot nak kritik pasal boipreng orang lain tak handsome ke , tak masho ke , tak gentleman ke , tak apa - apa je la kan ? 


Agak - agak kalau Aez cakap boipreng kamo tu perangai ^%&%# ! Apa yang kamo rasa ye sayang - sayang sekalian ? Mesti korang pun rasa macam mandi kolam air panas je kan ? Atau mungkin korang rasa macam orang gaji yang kena simbah dengan sup panas ? Mungkin jugak korang akan rasa macam Giant bila kena kutuk dengan Nobita ? Cukup dengan segala kemungkinan yang makin lama makin merepek tu .


Tapi betul kan apa yang Aez cakap ni ? Sapa yang tak hot kan ? Kecuali la kalau boipreng orang yang mengkritik tu betul - betul handsome sampai boleh mengalahkan ke-handsome-an Aaron Aziz ke , Shaheizy Sam ke , Aril ke ? Masalahnya boipreng kamo pun tak la masho mana sangat puns ~!


Nota lutut : Maaf ye kepada sesapa yang terasa tu , Aez hanya cakap apa yang Aez rasa di waktu , di jam , di minit , di saat , di segala mambang , sudah -sudah . Makin panjang pulak benda nih .


Monday, May 21, 2012 | 8:02 PM | 0 000 love[s]





/