Le Chocolate World
















Blogging je 24jam !
Tuesday, May 29, 2012 | 9:56 PM | 0 comments


Hye sayang sekalian ~ ( Auwww ! ) Tengok tajuk tak ? Tak tengok ?! Tengok cepat ! Grrr~




Eh ! Kenapa Aez cakap macam tu ?
Bukan Aez yang cakap okeng ~ Tapi ramai la cakap macam tu bila Aez start blogging nih . Biasa la tu ken ~ Awal - awal memang macam ni . Dah lama nanti berhabuk lettuw xD


TAPI Aez blogging bukan saja - saja . Blog ni pun ada macam - macam faedah tau ! Tengok ni :


Plus plus kenalan .
Korang blogging ni dah sah - sah la korang dapat tambah kenalan korang yang dah beriban - riban dalam facebook , twitter , ym dll . Betul tak ? Tak betul ? Err -.-


Plus plus info .
Melalui blog ni korang boleh tau maaacam - macam info yang mungkin sebelum ni tak tercapai dek akalmu pun . Eh ! Korang ingat korang dah tau semua benda ke ? Euww ~ Jangan PERASAN sangat okeyh x_x


Plus plus kreativiti .
Blogger mesti ada otak yang kreatif ! ( Eceyh ~ Puji diri sendiri ke Aez oi ? ) Tak tak ! Ni bukan nak naik lif tekan sendiri ye tapi ini KENYATAAN ! Kalau blogger tak kreatif mesti tak de orang yang nak follow mahupun melintas kat blog dia ! ( Blog aku lettuw TT^TT )


Mengisi masa lapang .
Sejujurnya Aez dah rasa macam tengah buat karangan ! Haha ! Back to topic . Daripada korang lepaking sana , lepaking sini , lepaking sunu , yang mungkin akan mem"plus - plus"kan masalah sosial yang melampau dan makin melampau - lampau yang membuatkan orang yang baik macam Aez ni terlampau .... Okey cukup !

Jadi kesimpulannya blogging ni bukan lah aktiviti yang tak berfaedah ... Sape yang cakap gitu ? Tepuk - tepuk sikit mulut tu ye sayangsss .. Tak baik tak baik :3

Nota lutut : Jangan terasa okeyh :D


Tuesday, May 29, 2012 | 9:56 PM | 0 000 love[s]





/