Le Chocolate World
















Terasa macam nak ......
Monday, June 18, 2012 | 8:54 AM | 0 comments

Tumblr_lrsq5fpg771qj7wbs_large

Nak buat macam kat atas ni dekat malaun - malaun yang selalu mengulang perkataan yang terhamattt lah bosan ! Korang tau tak ? Mula - mula mungkin la orang teruja dengar pestime ko cakap perkataan tu . Tapi kalau dah berulang - ulang .. Tak dek maknenye weyhhh ~ Rasa teruja tu memang ada .. Tapi bukan teruja nak dengar korang sebut perkataan tu .. Lebih kepada rasa teruja nak bagi penendang macam gambar kat atas ~ Sangat xtream bukan ? Tengok bawah ni :

A : Aku panas r ..
B : Dosa banyak lettuw ~
Apa korang dah tak dek ayat lain ke pakcik makcik sekaliann ~ Sejujurnya aku rasa macam nak lempang je orang yang cakap tu ! Dah lah curik ayat orang ! Pastu sebut macam benda tu kenaaa sebut ! Tak dok ayat lain ! Lagi satu " Eh ! Yeke ? Aku sejuk nih " Muak muak ~

BF : I nak cari GF baru boleh tak ?
Dafuq la ko cakap gitu pakcik oi ! Ko nak cari girlpreng cari je la nak kena tanya - tanya bagai .. Cakap tu buat betul tak po gak ! ( Haha gilo kan aku suruh orang pasang spare part ramai - ramai ) Eh ye la ! Daripada sembang ja baik ko buat betul - betul ye dok ? Korang pikir benda tu lawak la kot en ? Konon nak bagi jelez lettuw ~ Sepak nak ?

A : Mak aku bagi aku ipad !!~
B : Untunglah ~
-------------------------------
A : Aku nak g tandas jap
B : Untunglah ~
A : Sepak nak ?
B : Untunglahhhhhh !~
Ni lagi satu yang bagi aku bebai =.=" Dah mana wujud perkataan untunglah ni eh ? Tetiba ja ramai malaun yang nak cakap perkataan tu .. Dulu sorang pun tak nak sebut dah sorang start sebut sampai nak masuk jamban pun nak untung =.=" Oi oi ! Masuk jamban apa yang untung sangat ? Setakat dapat memuaskan nafsu melabur ketul emas dalam bank mangkuk ajaib je punsss ! Nak guna pun bertempat la bro ~ 

BF : I tak da harta tapi I ada cinta ~
GF : Auww ~ Sho shuweeeetttt !
Ni lagi bongok ~ Ayat klise tau ! Lempang kang ~ Hihi *gelak sopan*

A : *Upload gambar bajet comel dlm fb*
B : Awak comel lah .
A : Tuck dew lha .. Thax awuckk 
Poyo je kan ? =.=" Jawab lain boleh tak ? Kreatif r sikit kalau ye nak menggedik puns ~ Baru la seronok sikit aku nak mengutuk ~ Ini ayat samaaaa je .. Tinggal tengok bahasa alien atau manusia ja .. Tapi yang bahasa alien lagi best mengutuk hihok~ <-- Aku tak tau bunyi gelak ni macam mana =.=" Bila buat aku terdengar macam bunyi binatang tetttttt :D Sila paham ~

A : Hai awak .
B : Hai ..
A : Boleh ganggu tak ?
Bengang bengang ~ Selalu sangat jadi macam ni =.=" Korang tak nampak ke aku reply sikit punya happy dengan icon lambai - lambai lagi .. Kalau aku dah reply tu chat je leee ~ Kalau ko ganggu dah sah - sah la aku tak reply pm ko tuh okeyh ! Dah tu cer la guna ayat best sikit =3=" Kratif kreatif ~

Ni je kot ~ Aku terasa malas nak berpikir ~ Kalau ada lagi yang tertinggal share - share la skit :D Sharing is Caring is Loving is F**cking ~ Wo0ps >.< Abaikan pleasheeee ~ *wink wink*


Monday, June 18, 2012 | 8:54 AM | 0 000 love[s]





/