Le Chocolate World
















Wa hot gilak sama lu !
Monday, June 11, 2012 | 5:41 PM | 0 comments

Tengok title ! Ini merupakan entry yang bengang terhamat hamat HAMAT ! ( Perkataan di bold dan caps perlu disebut dengan intonasi yang geram ! ) Lu nak tau pehal wa hotttttt sangat sama lu ?! Lu tamau tau pun lu wajib tau ! Ada paham ?

Perkataan yang di bold wajib dibaca dengan tegas !

  • Pehal eh ? Yo la ~ Wa tau la balak lu tu kaya en en en ! Diulang .. Balak lu kaya .. Bukan suami .. Bukan tunang .. Dan bukan lu yang kaya .. So tak payah la nak kecoh sangat yang balak lu ada 3 bijik kereta ka ~ 3 bijik villa ka ~ Tak payah dok kecoh sangat la noh ! Kecuali kalau dia tu suami hang ! ( Wa kalau hot memang keluaq abih bahasa utagha ! ) Ada paham ? Sila paham okeyh !
  • Wa tau lu punya balak tu masho kalah Aaron Aziz ken ken ? ( Masho la sangat kan ! Doraemon jek punsssss ! ) Tapi tak payah nak heboh satu kampung la sayang oiii ! Masho kalau tua tak dak aih masho cam tuu ! Lenduq seghupa tu la jugakkk ! Kalau ya pun balak lu tu awet muda ken ~ ( Euwww ! ) Tak payah kot nak kutuk - kutuk balak orang lain ... Bukan apa ~ Wa takut lepas lu kutuk balak orang lain tak masho kang terusss je balak lu tu eksiden seret tar ke kan ! So tak payah nak kecoh sangat keyh !
  • Lu bajet hottt je kan ~ Semua laki lu nak sebat .. Ye dok ? Kurang sikit la ketamakan lu tu keyh .. Sungguh memualkan ! Tau apa tu memualkan ? Susah nak explain tapi kalau nak buat tu cukup senang .. Nak suruh wa buat macam tu kat lu tak ? Tak nak tak payah bajet cunsss sangat okeyh ? Tak okey pun lu wajib !
  • Wa kan .. Bukan la nak cakap wa ni baik sangat kan .. Tapi wa cukup cukup cukuppp ANTI dengan segala jenis player nih .. Tak kira arh laki ka perempuan ka jantan ka betina ka .. Memang wa anti gila - gila seyh ! So sini wa nak nasihatkan sikit la ken ~ Kalau agak - agak lu sayang balak lu tu tak payah kot nak cari sparepart bagai ~ Auch ! Lu hot sangat la tu kan ~ Semua laki nak sebat ~ Arh ~ Laki masho semua bagi la kat lu xD
  • Hormat ? Sekarang mesti lu cakap wa tak hormat lu ken ? TAPI bagi wa la .. Wa tak pernah dan takkan pernah hormat orang yang tak reti hormat orang lain lagi - lagi kalau orang tu tak hormat aku ! Memang yang muda kena hormat orang tua .. Tapi berpada - pada la nak hormat tu .. Kalau orang dah pijak kepala takkan lu nak sujud lagi kat kaki dia ? Sedar la weyh !
  • Simpati ? Okey wa tau tu barang lu wa tak da hak nak masuk campur .. Cuma wa nak nasihat je la kan .. Apa ? Wa lagi muda so wa tak layak nak nasihat lu ? Who says ??! Seseorang tu berhak nasihat orang lain ! Tapi bukan la paksa .. Nasihat je ken ? Keputusan lu sendiri la buat .. Lu nak bersimpati kat orang lu kena .. Diulang .. Kena a.k.a Wajib ! simpati kat diri lu dulu . Kalau lu pun nak makan merangkak - rangkak .. Tak payah la nak bagi makan kat kera - kera tuh ~ Kang kera tu tak jadi kera lu yang jadi kera .. Okeyhh *wink wink*

A'aa tu je la kot .. Berasap dah tangan wa menaip nih .. Chaloo ~


Monday, June 11, 2012 | 5:41 PM | 0 000 love[s]





/