Le Chocolate World
















Entry tak penting .
Sunday, June 10, 2012 | 12:16 AM | 0 comments

Mungkin ada yang terbaca entry " Mish U ~ " tu .. Dah ta de kan ? Entry tu sebenarnya dah di - draft - kan .. Kenapa ? Ermm .. Paham - paham je la .. Kenapa tak delete je ? Entry tu terlalu bermakna bagi aku .. Biar la aku sorang je yang baca benda tu .. Walaupun benda tu menyakitkan tapi tetap mengingatkan aku kat dia :') Tau tak ? Hati aku rasa macam kena tendang dengan baby .. Tak lawak ! Itu kenyataan . Macam mana rasa ? Korang tak kan tak pernah rasa ? Hurmm .. Ye lah .. Nasib korang semua baik je kan :)

Ni bukan entry mintak simpati ! Tak suruh pun korang bersimpati kat aku n aku pun tau korang tak simpati kat aku pun . Tapi aku tetap nak tulis . Sekurang - kurangnya lega la sikit perasaan aku sekarang nih . Sebabnya kalau aku cakap atau aku jerit yang aku benci dia sekalipun hakikatnya aku tetap sayang dia . Kenapa ? Aku tak tau !

Kalau 'dia' baca ... Kalau la .. Ingat tak orang pernah remove fb kamu dulu .. Tu bukan sebab orang benci atau orang tak sayang .. Tapi sejujurnya.. Aku jeles ! A'ah ! Walaupun time tu kita tak da apa - apa hubungan tapi orang tetap jeles .. Sebab ? Orang pun tak tau .. Time tu orang dah dapat lupa sikit - sikit pasal kamu .. Tapi time orang dah hampir betul - betul lupa kamu add balik fb orang .. :')

Tau tak lepas kita break dulu hampir setahun orang tak couple dengan oang lain ! Kenapa ? Sebab orang sayang kamu :') Sampai ada orang laki tu kata "eksyen" sebab orang tak nak dengan dia . Kenapa tak nak dengan dia ? Sebab sayang kamu !

Tau tak .. Tiap kali orang rindu kamo mesti orang baca balik mesej yang dulu - dulu .. Tak pun stalk fb kamu .. Walaupun orang tau mungkin orang akan sakit hati kalau tengok wall kamu tapi orang tetap tengok jugak ..

Tiap kali kalau orang puji kamu mesti kamu cakap " tengok la b sapo .. HAHA " n then orang cakap kamu b kite :') n orang harap yang kamu takkan tinggalkan orang .. Ingat lagi kamu hantar mesej " Ala.. cam no b nk cri laen nih..haha " Jadi sekarang kamu boleh la cari lain kan ? Harap kamu bahagia dengan orang yang kamu sayang :')




Sunday, June 10, 2012 | 12:16 AM | 0 000 love[s]





/