Le Chocolate World
















Exclusive Giveaway By Cik Bunny
Tuesday, June 5, 2012 | 2:59 AM | 0 comments

Klik SINI kalau nak join .

Hoi hoi ! Hokhok ~ Sedang berjalan - jalan di blog yang comey - comey .. Tiba - tiba ternampak GA yang super oHsemm ! Tengok banner tengok banner ! OHsem kan ! Bila baca hadiah - hadiah tu tu automatik tangan tekup mulut sambil hentak - hentak kaki .. HAHA ! Serius buruk wess ! xD

Eh korang *buat gaya kaki gossip cakap* korang nak tengok tak apa hadiah - hadiahnya ? Err .. Aez gitau tak best la ! Baik korang g tengok sendiri kat blog penganjur kan kan ? xD Antara sebab kenapa Aez nak join GA nih :

  • Dah sah - sah la sebab hadiah dia :D
  • Syarat - syarat dia tak de la susah sangat .. Tak de pun kena follow itu follow ini follow inu .. Haa takde takde :D
  • Err .. Sebab ape lagi eh .. Haa ! Sebab penganjur dia comelss ! :D
Korang pun ramai - ramai la menjoinkan diri dalam GA nih okeyh :D Giveaway ini dianjurkan oleh Inspire Bunny ditaja bersama NMA Shop, Butikpinkku, Bunny Inspired dan Heart Inspiration (boutique)


Tuesday, June 5, 2012 | 2:59 AM | 0 000 love[s]





/