Le Chocolate World
















Pantang larang bergurau !
Saturday, June 2, 2012 | 8:36 PM | 0 comments


Eh korang ni bongok la ! HAHAHA ! Korang tau tak yang korang ni macam tutttttttttttt ! Weyh ! Relax arh .. Aku gurau je *senyum kambing*


Wahh ! Sayangsss ~ Jangan marah okeyh Atas tu Aez bagi contoh je ! Haha ! Sowiee eaa ~ Titew tuck bermaksud nuck skitxn atie kowunk puwn ~ Oh ! Haha ! Gedik tak gedik tak ? Baik korang cakap ya ! Bukan senang tau nak belajar bahasa budak cacat cam nih ! Okey serius sorry *peaceee*

Korang penah tak mengalami situasi seperti di atas ? Woh ! Aez dengan yakinnya menaip mesti 99% manusia di bumi / di angkasa lepas mesti pernah rasa macam nak bagi penerajang masak lemak kat orang - orang yang bergurau macam wadafak lagi -.-' Betul tak ?! Sape setuju sila angkat tangan / kaki ! Wahh ! Banyak semut yang angkat kaki dorang *buat muka teruja amats* Okey kembali kepada topik asal .

Antara pantang larang dalam bergurau :
Double meaning .
Hahh ! Ni yang kami paling paling paling paling palingggg benci ! Okey ! Dengan kaum sejenis tu kalau korang nak wat lawak yang double meaning ( 18sx ) tu korang wat la . TAPI korang mesti betul - betul rapat la dengan orang tu . Kang tak pasal - pasal kena cop kuang hajo pulok !

Tak kena dengan waktu .
Yang ni selalu terjadi ! Aez sendiri pun penah buat macam ni ~ Ohok - ohok ~ Biase la gurau - gurau dengan adik kan . Last - last sendiri yang takut nak berjaga malam sorang -sorang xD Pesanan kepada makwe / pakwe yang cantik - cantik masho - masho sekalian . Kalau korang punya couple tu tengah badmood korang jangan la pulak buat lawak yang err.. Macam nih .
GF : hurmm.. You tengah buat ape tu ?
Bf : I tengah dating dengan my new GF nih ~
*5 mins later*
BF : Eh sayang you marah ke ? Sory la I gurau je
Hah lebih kurang macam tu le . Walaupun korang saja la ken ~ Konon - kononnya nak manja - manja la ~ Ahaks ! Manja la sangat !

Berbelit - belit !
Korang nak melawak tu pastikan orang tu paham ! Kang tak pasal - pasal sendiri yang malu ~ Ohok ~ Tamau tamauu >.<

Lawak melampau !
Ah ! Yang ni lebih kurang macam yang double meaning tadi la . Tapi yang ni lagi melampau ! Lawak yang ada selit - selit perlian tuh . A'aaa kalau nak perli .. perli je terus okeyh ! HAHA ! Tak payah nak jaga hati orang tu dengan selit - selit dalam lawak yang tak lawak langsung :D Tak best weyh ! Haha xD

Haaa ! Tengok tengok ! Bergurau pun ada pantang larangnye tau ! Bukan boleh pakai hentam je korang nak buat lawak bangang yang menunjukkan ke-bangang-an korang ! *Maafkan saya* Ciaooo !~



Saturday, June 2, 2012 | 8:36 PM | 0 000 love[s]





/