Le Chocolate World
















SPECIAL GIVEAWAY BY AZIERA ADENAN
Sunday, July 1, 2012 | 5:36 PM | 0 comments


Yuhuu !! Join GA lagi .. Hoho .. Tengok je tarikh tamat dia harini terus klik "New Post" haha ! Sponsor pun tak sempat follow lagi oi ! okeyh okey .. Lepas post entry nih Aez polo sponsor - sponsor eh .. Jangan risau jangan risau :D Aez tak jahat ~ Kejam tu ado la sikit xD

Korang cepat - cepat juin tau tau tau ! Hadiah dia ohsem gila babun baq hang !! HAHA ! Harap - harap dapat le blouse tu ke ~ Lens tu ke ~ Shawl ke ~ Baju pun layanzzz ~ Uih pehal aku nak listkan semua hadiah kat sini lak .. Korang nak tengok korang g ar kat blog empunya GA nih .. Kat mana kat mana ? Klik je la banner tuh .. Haish hish.. Itu pun kena cakap ke ? Ok tak memang aku yang gedik nak cakap ~ K foineeeeeeeeeeeee !

Err .. Kite nak tag : eh jap ! sebelum Aez tag mangsa tag ni jangan marah Aez lak eh .. Ok ok .. Sekarang nak cakap la ni ! Aez nak tag : Serius jangan marah tau !! JANGANN ! Aez nak tag :
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
v

Jangan MARAH tau :')


Sunday, July 1, 2012 | 5:36 PM | 0 000 love[s]





/